Scroll to top

Over ons

NCJ-Music

Over NCJ-Music

Om Noa, Carly en Julie te voorzien van alle middelen en faciliteiten die nodig zijn om goed voor de dag te komen als meiden popgroep, worden zij dagelijks ondersteund door een hecht support team. De kern bestaat uit René Samuels, studio eigenaar en totaal producent, Julian Thomas, artiest en songwriter en Viv Mestdagh. Viv gaat over marketing en sales. Viv komt uit België. Haar netwerk daar gaat zeker helpen om meer voet aan de grond te krijgen bij onze zuiderburen.

Repertoire

Het repertoire van NCJ omvat zowel Nederlandstalige als Engelstalige songs. De stijl van NCJ kan het beste worden omschreven als in het lekker gehoor liggende popmuziek met uitstapjes richting dance en hip hop / RnB.

Julie Hofkens

Julie Hofkens

Zangeres NCJ-Music

Julie Hofkens komt uit Tilburg. Was voorheen studente aan het ROC Tilburg in de richting artiest. Julie start in september met een nieuwe HBO studie. Binnenkort volgt er meer nieuws.

Carly Olijslagers

Carly Olijslagers

Zangeres NCJ-Music

Hello allemaal,
Mijn naam is Carly, 19 jaar en ik kom uit Roosendaal.
Ik werk momenteel fulltime bij Vitae Wellnessresort Roosendaal (super sauna!) als horecamedewerker.
Ik ben altijd enthousiast, ben heel open en sociaal, en ik kijk er erg naar uit om de wereld te ontdekken met mijn twee toppertjes Julie en Noa.
Ik hoop dat jullie ons leuk gaan vinden, en dat wij jullie veel liefde kunnen geven met onze nummers en karakter!
Stay tuned!

Kisses,

Carly

Noa Paulusse

Noa Paulusse

Zangeres NCJ-Music